Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LEGENDER

hon sa: \"det är där som allting händer\"
hon sa: \"där finns alla legender\"
jag sitter bakom och undrar hur känd
måste man bli för att bli en legend?
är månne begreppet en definition
som kan variera från person till person?
ska man vara död eller i livet?
ska man ha namnet i vita arkivet?

LARZ GUSTAFSSON 16/5 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-16 14:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Klockrent fångat i flykten
med mycket klokskap;
men blir man mer lycklig
av att vara en legend?
Kanske det hänger på definitionen?
Värd både applåd och bokmärke!
2008-05-17

  nilu
ren, min vän =)
2008-05-17

    Birgitta Wallgren
Ja, det kan man fråga sig. Och, om man vill bli en legend. Det beror på orsaken, månhända!
2008-05-16

  Elaine.S VIP
Hmmm bra fråga...har inget bra svar...
2008-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP