Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
You told me again you preferred handsome men but for me you would make an exception. (Leonard Cohen)


ALL THOSE HANDSOME MEN

the sight of all those
handsome men
sends me back
to despair again
i\'ve learned this world
belongs to them
i\'ll never be
the same again
i\'ve seen their bright
self conscious smiles
i won\' t have one of those
i guess
it\'s hard to handle jealousy
though i know that
i have been blessed

the sight of all those
handsome men
it causes me tremendous pain
just like a lonely
howling dog
that\'s been left out there
in the rain
no moonlight can
light up his face
no starlight can
light up his heart
he\'s meant to stand
there in the rain
it\'s been decided
from the start

the sight of all those
handsome men
it makes me wish
that i was one
instead of being
forced to leave
before the party has begun
instead of being
looked upon
as something
that the cat\'s dragged in
i wish i\'d look more heavenly
instead of looking just like sin

LARZ GUSTAFSSON

May 16, 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-05-16 14:51



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
se ut och se ut och se ut... jag vill vara mullvad...
2008-05-17

    ej medlem längre
Du är superb på att skriva på engelska!
Fortsätt utveckla den sidan i dig själv
och du blir nog en av de där legenderna
som du just diktat om!

Applåd och bokmärke återigen!

Och du, skönheten sitter i betraktarens öga.
En fin själ lyser alltid.
2008-05-17

  charlotte hedendahl
Den här tyckte jag verkligen om! Utlämnande, trevande,bavekande!Berör!
2008-05-16

    Birgitta Wallgren
\"Beauty is in the eye of the beholder\". Du duger som du är, glöm aldrig det!

Vackra rader om något som alla människor brottas med.
2008-05-16

  Elaine.S VIP
Instämmer med den förra kommentaren...bra skrivet...
2008-05-16

  Carola Viola Hedelius VIP
Att vara vacker! Det beror på hur man ser det. Det ytliga eller det inre.
Visst kan man se åt skönheten men den skönheten kan vara helt besatt av högmod.
Man måste lära sig att se djupet i en människa. Lära känna för att se det vackra.
Men jag förstår vad du menar. Vi alla känner nog så.
Vi alla ser allltid upp till något.
2008-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP