Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och finn svaren


Lyssna inåt

jag lyssnar inåt
till blodruset
och pulsslagen
söker vägen
genom ådror och kärl
andas mig upp
från maggropen
till hjärtslagen
där stannar jag




Övriga genrer av Me-linda VIP
Läst 227 gånger
Publicerad 2008-05-17 18:54



Bookmark and Share


  Mona*
Kanon!
2008-05-17

  Quasimodo
Fin rytm och känsla, \"stanna i hjärtslagen\" fäster extra !!!
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Me-linda
Me-linda VIP