Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FYLLD

berusad av en dröm
vacklande vidare
värmd av vackra ord
hungrig och glad
fylld av fantasi
blir glädjespridare
snurra, gamla jord!
sjung, gamla stad!
viskar vinden glöm
så insisterar jag
envis i min kamp
oddsen till trots
flodens starka ström
hindren forcerar jag
glömsk av stunder när
jag nästan förgåtts
vilda bilderbok
bläddrande, skälvande
spänningens tribut
ilningens rus
bokens argument
är alltid säljande
den tar aldrig slut
för bakom ljus

LARZ GUSTAFSSON

080521




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-21 15:55



Bookmark and Share


    sajo
Det är sådan härlig fart i din text, tåls att läsas om och om igen.
Bra skrivet.
2008-05-21

  anits VIP
Här går det undan
2008-05-21

  Rolfsdotter
\"Snurra min jord, du får inte ge dig\" Härlig fart och tempo med sköna formuleringar.

Viskar vinden glöm
så insisterar jag
envis i min kamp
oddsen till trots...

Kram Backsippan
2008-05-21

  Elaine.S VIP
Full fart genom livet...
2008-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP