Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så lite

det behövs så lite
du kanske förstår
så lite åt båda hållen
det behövs så lite
dessa märkliga år
innan jag tappar kontrollen

Larz Gustafsson 080525




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-05-25 09:07



Bookmark and Share


    Glittra G
Mycket bra!
2008-05-26

    ingvar VIP
Fint skrivet!
2008-05-26

  Elaine.S VIP
Famlande ord, men kontrollen kan vara bra att förlora ibland...det är inte säkert det blir så illa som man anade...
2008-05-25

  papessa
visst kan det vara så
2008-05-25

  anits VIP
Så sant det är
ett litet ord
kan förstöra
eller bli till
glädje
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP