Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tårar kan rinna av många olika anledningar


TÅRAR

Mina tårar rinner
trots solens värmande strålar

Mina tårar rinner
när jag sert ut över träden och
blommorna

Mina tårar rinner
när jag ser ut över hagen,där den
ljust bruna vackra hästen går

Mina tårar rinner
här där jag står ser ut över de
blånande bergen

Mina tårar rinner
när jag ser ut över hela den vackra
skapelsen som Du låter oss dela

Mina tårar rinner
här där jag står med en kopp kaffe
i min hand

Mina tårar rinner
jag ser ut på balkongen,där det
nu blommar så vackert

Mina tårar rinner
mina tårar rinner inte av sorg inte
av glädje

Mina tårar rinner
dom rinner av allt pollen,som nu
flyger i luften

Mina tårar rinner
snart slutar dom rinna mina tårar
när medicinen verkat

När mina tårar slutar rinna,då tar
jag på mig mina vandrings skor
och går ut i naturen och njuter,
så mycket jag bara kan

När mina tårar slutat rinna

anits 28 maj 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-28 08:48



Bookmark and Share


  Maria T
En mycket bra beskrivning på pollenallergi
2008-05-30

  Ronny Berk
en väl beskrivande text där upprepningar förstärker känslan...ja...
2008-05-28

  Sladjana Zubcevic
KRAM!
2008-05-28

    Ken Cassel
Det var mig en vacker tårfylld dikt må jag säga

Kram på dig
2008-05-28

  Fredrik Stillesjö
Hej anits!

Du har verkligen fångat känslorna som fångar tårar, liksom de yttre tårsamlarna... hälsar vännen Fredrik
2008-05-28

  Larz Gustafsson VIP
Herren kan hela dig!
1 Petr 2:24
2008-05-28

    sunnanvind
Mmm...du är inte ensam om dessa tårar, men det är ju en klen tröst i eländet! Jag har dock klarat mig....men det verkar bli vanligare o vanligare...
Tänk att man kan skriva så fint om Pollenallergi!
2008-05-28
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP