Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HON NÅDDE IN

så innan jag dras in
i sorgen igen
låt mig säga ett
sanningens ord:
det finns inte många
förnuftiga män
på denna besudlade jord
och ytterst få kvinnor
med tröst i sin barm
med värme som ges
utan krav
och definitivt ingen
med sådan charm
som hon som kom in
och som gav

LARZ GUSTAFSSON

080530




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-05-30 16:36



Bookmark and Share


  Yvonne Vigstrand
Olala...här flödar det värme o kärlek...blir törstig ju *ler*
Vackert som attan!
Kramar/ Yvonne
2008-05-30

  Teresia Ridell
Ja få är de som verkligen kan älska på ett rent och vackert sätt.
Mycket fint !!
2008-05-30

  mare VIP
...den äkta kärleken......så härligt..
2008-05-30

    Birgitta Wallgren
Vackra ord, och jag är glad att du har mött henne.
2008-05-30

  charlotte hedendahl
Vacker! Tror att det kan vara så att många kan vara fulla av den typen av genorositet,värme och kärlek som du skriver om.Tyvärr tror jag att om man blir nertryckt eller utnyttjad,p g av sitt vänliga sinnelag, så är det inte så konstigt att folk förändras och blir hårdare! Visst är det tragiskt!
2008-05-30

  Carola Zettergren
Underbart att slippa..könskriget..fint som bara den!!!
2008-05-30

  Elaine.S VIP
Värme....i en kall värld...vackert
2008-05-30

  papessa
nej det finns nog inte många som ger generöst av sig själva utan att ställa krav, vi lever i ett mycket egotrippat tidevarv, tycker mycket om denna dikten, bokmärker, tack
2008-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP