Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med musik av Larz Gustafsson


DRÖM

dröm, fyll mig med blommor
i mångtusental
dröm, fylld mig med
färgsprakande karneval
med vilda gitarrer
och vackra ackord
dröm, smycka mitt inre
med rosenträdgård
dröm, låt mig få blomma
den tid jag har kvar
mitt hjärta till fromma
med allt som jag har
låt sommaren dansa
med nätta små steg
och komma emot mig
på denna min väg
dröm, fyll mig med skönhet
i dikten jag fick
från älskade vännen
med solsken i blick
dröm spela musiken
så härligt unik
med endast oss två
som begeistrad publik
ta hand om de tankar
och frågor vi fått
dröm, tala i silver
i guld och i blått
du vackraste, starkaste
kärleksvision
kom, låt oss få fröjda oss
över din ton!

LARZ GUSTAFSSON

2/6 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 541 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-06-02 12:34



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Vad ska man säga, ord känns överflödiga efter denna vackra dröm av blommor. Hoppas få höra den i sin helhet någongång.
2008-06-02

  papessa
om ändå alla drömmar var så vackra
2008-06-02

    sajo
Vilken otrolig text att läsa så wonderful är ordet jag finner.

Tack för en skön läsning.
2008-06-02

  Yvonne Vigstrand
Smäktande vackert Larz....orden dansar i min hjärna.

Vackert!
Kram Yvonne
2008-06-02

  madigan
Förtjusande!!!
2008-06-02

  anits VIP
Mycket vackert
2008-06-02

  Sladjana Zubcevic
VACKERT
2008-06-02

  Elaine.S VIP
Oj...nu blev det fort och fel...*S*

En underbar drömmande ton i denna
sagolikt vackra dikt
2008-06-02

  the apache kid VIP
You got me at guitars...lmg
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP