Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonting har dött inom mig

Infekterade tankar

ruttna känslor

stinker som lik i min kropp

variga tårar torkar fast

på min hud

någonting har dött inom mig

någonting är sig inte likt

spegelbilden skrämmer mig

tomhet bakom tunga ögonlock

tomhet




Fri vers av Me-linda VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-02 21:52



Bookmark and Share


    Iza
utan hopp, inget liv...
2008-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Me-linda
Me-linda VIP