Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
djuren naturen allt som växer och gror är jag en del av


KÄRLEKEN TILL NATUREN

Fåglarnas morgonläten
deras sång deras kvittrande
som en hel symfoniorkester

Tänk att en tidig morgon,när
allt är tyst och stilla,få sitta
och lyssna,njuta blunda suga
in allt,bara få vara

Kärleken till naturen till hela
skapelsen,är hos mig så stor
en del av mig

Tidig morgon gå ut känna den
friska klara luften, som det så
ofta är nu,när sommaren är här

Med kameran i min hand gå
ut iaktta allt,fåglarna, träden
trädens grenverk hur vackert
det kan vara,när ljuset försöker
tränga sig igenom

Gå ensam på stigar och vägar,
allt tyst och stilla,är för mig så
underbart,så härlig det finns
inga ord för det

Just nu är glädjen inom mig så
stor den vill jag inte ska försvinna

Varje morgon när jag vaknar, känner
glädjen då vet jag, känner inom mig

Han ger mig en underbar dag till


anits 3 juni 2008






Fri vers av anits VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-03 23:32



Bookmark and Share


    sajo
Vilken vacker text att läsa om och om igen.

Med allergimedicin i sin kropp....
jag stod med min kopp...
i dörren ut....
och njöt av allt
det vackra denna
härliga tid som
man aldrig vill ska
ta slut....

Ha en fortsatt bra dag.
2008-06-04

    sunnanvind
Underbart vackert skrivet, därmed önskar jag dig ännu en dag med detta fina du så vackert beskriver! kram!
2008-06-04

  Sladjana Zubcevic
VACKERT
2008-06-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Att få vara
i tystnaden bara
och få lyssna till
naturen, guld
den turen!
*************
2008-06-03

  Larz Gustafsson VIP
I ditt eget Eden, min vän. I ditt eget Eden.
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP