Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten mus som sitter tyst i en vrå lyssnar och ser


TÄNK ATT FÅ VARA EN LITEN MUS

Tänk att få vara en liten mus,
krypa in i ett hörn, sitta titta lyssna
hos dig,som vet allt kan allt,känner
alla vet allt om alla

Tänk att kunna sitta i ett hörn,se
och lyssna när du går där ensam
i din lägenhet

Då kanske jag upptäcker,att du
inte är så stöddig och stor på dig,
du är kanske den som är ensamast
av oss alla

Tänk att få vara en liten mus,
då skulle jag gärna krypa in hos
dig,som är sådan vän med vår
områdespolis

Så intressant att få höra dina egna
åsikter,inte genom någon annan

Du kanske skulle tycka om, att vara
tillsammans med oss andra

Tänk som en liten mus få se och
höra,allt som människor bär på

Det finns nog mer ensamhet,än
vad alla tror sig veta

Tänk om jag var en liten mus
krypa ut ur mitt hål,sitta se och
iaktta dig som går så tyst,nästan
inte hörs

Tänk om jag som en liten mus,få
lyssna till dina tankar dina ord

Ingen känner dig här,du smyger
jag ser dig i bland,men mycket
sällan hörs det när du kommer
och går

Du kanske är en snäll,varm och
ödmjuk människa,som varit med
om mycket svårt i livet

Du kanske längtar efter gemenskap,
men är rädd att ta kontakt,lika
rädd som jag en gång var,eller
kanske räddare

Tänk om jag var en liten mus,
så mycket jag skulle få höra,
så mycket jag så småningom,
kanske skulle förstå

anits 4 juni 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-04 14:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"If I was a fly on your wall, I could see it all\" (Ronny Bond)
2008-06-04

  Sladjana Zubcevic
BRA SKRIVET
2008-06-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP