Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BEHÖVER

behöver bli berörd
som av värmeljus
behöver få bli hörd
i allt mediebrus
behöver hållas om
av en manlig famn
jag tycker om att ge
henne nya namn
behöver binda krans
på en blomsteräng
i frihet få en dans
till en silversträng
som föder fram en ton
från en dimension
där Fridens Furste Själv
ställt Sin nådestron
behöver bli behövd
för sin egen skull
och vaggas av en våg
under måne full
mot landet läkedom
som strör silverskratt
i hennes och min lekande
sommarnatt

LARZ GUSTAFSSON 4/6 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-04 15:58



Bookmark and Share


  mare VIP
...så vackert !!
2008-06-04

  Sladjana Zubcevic
Vackra ord!!!
2008-06-04

  anits VIP
Vackra ord som berör
ger värme
2008-06-04

  Elaine.S VIP
Lysande vackra ord...full av tro och värme och så den lekande sommarnatten...
2008-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP