Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OBS! http://hem.bredband.net/b108374/zarahba.gif


LEKEN

den som sig i leken ger
får leken tåla
ända ifrån svalbards berg
och till angola
fast det gör så ont så att
man
ville vråla
den som sig i leken ger
får leken tåla

jag gick till en psykolog
och ville klaga
tyckte inte livet var
en solskenssaga
kände mig som föremål
för nåt slags aga
men hans svar det kan jag
faktiskt ej fördraga:

den som...

LARZ GUSTAFSSON
Sveriges nationaldag, anno Domini 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-06 20:30



Bookmark and Share


  Rolfsdotter
Kanske är det så...kram Backsippan
2008-06-07

  Connie
Man förstår mer om en person efter en timmes lek, än efter ett års konverserande ;)
2008-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP