Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LILJAN

en lilja planterad
på grönskande mark
en vilja planerat
dig vild, villig, stark
en lilja planterad
den växer så skönt
och harmonierar
med sommar och grönt
en lilja planterad
av vind sakta böjs
en lilja där Skaparens
ansiktsdrag röjs

LARZ GUSTAFSSON

080607




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-07 19:55



Bookmark and Share


  Rolfsdotter
Underbar den här, kram Backsippan
2008-06-08

  Elaine.S VIP
Oändligt vacker..och stolt ödmjuk
2008-06-08

    Birgitta Wallgren
Skön sommarkvällsläsning!
2008-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP