Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vill känna, jag vill vara,jag vill leva


JAG VILL KÄNNA -JAG VILL VARA

Jag känner vinden,hur den tar tag i mig

Jag känner lyckan inom mig,här där jag går på stigen

Jag känner hur solen värmer mitt inre

Jag går här i mina tankar,bortom all tid och rum

Jag går här i min egen värld,tänkande på allt och inget

Jag går här på stigen, från allt brus och sorl

Jag går här på stigen,vill känna tystnaden, stillheten
lugnet lyssnande till fåglarnas sång,vindens sus
i träden

Jag vill gå här,ta vara på livet allt Du skapat,allt
Du gjort för människan,det vill jag ta till vara,Du
har visat vägen den vägen följer jag ,med tro och
förtröstan på Dig,som älskar oss alla

anits 8 juni 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-08 16:15



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
I hans närhet och med din förunderliga förmåga att fånga nuet...
2008-06-08

  Sladjana Zubcevic
F I N T
2008-06-08

  Larz Gustafsson VIP
Rätt prioriterat!
2008-06-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP