Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en längtan till havet och en klippa


HIMMEL OCH HAV

Du tar min hand i din
vi står och ser ut över havet,
lyssnar till vågornas brus

Vi går barfota i den mjuka sanden,
låter den sila mellan våra tår

Hand i hand går vi,stannar
ser på varandra,du ler mot mig,
ett leende som jag ser i dina
ögon,hela ditt ansikte är ett
enda stort leende

Jag ler mot dig,känner mig
lycklig och glad,din hand i
min,ger mig trygghet

Vi stannar klättrar upp på
en klippa,sitter och ser ut
över horisonten,ser hur
himmel och hav möts

Vi sitter tysta,ser på varandra
vilar i tystnaden,allt som hörs
är vågorna som slår mot stranden

Min dröm har gått i uppfyllelse,att
en gång få sitta på en klippa se ut
över havet,se hur himmel och hav
möts

Plötsligt vaknar jag,det var en dröm
jag har suttit och drömt mig bort,men
kanske en dag den drömmen blir sann

anits 8 juni 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-08 20:41



Bookmark and Share


  Havsbris
Så klart blir sant!!!
För alla, de som mer
älskar mer lyckligare
är... Glöm inte att drömmar
finna för att man kunna
förverkliga dem,,,

Din dröm är ingen utopi,
inget omöjligt!!!
2008-06-09

  Fredrik Stillesjö
Hej anits!

En vacker önskan du beskriver, hoppas den blir sann... Hälsar vännen Fredrik
2008-06-09

  Sladjana Zubcevic
\" ... Min dröm har gått i uppfyllelse,att
en gång få sitta på en klippa se ut
över havet,se hur himmel och hav
möts...\"

V A C K E R T
2008-06-08

  Larz Gustafsson VIP
Just där himmel och hav möts föds drömmar...
Om Rio...Om nätter i sammet...
2008-06-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP