Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tiden går så fort det är på barnen man ser det


ETT TOMT BLANKT PAPPER

Ett tomt blankt papper i en vacker färg
ligger framför mig,väntar på att jag ska
skriva något till dig

Ett blankt vackert papper,ligger framför mig
på bordet,där jag vill skriva vackra ord till dig,
när du nu går in i vuxen livet

Ett blankt papper ligger framför mig,där
några ord till dig kommer att stå,runt dom
orden vill jag måla vackra blommor

Tiden går så fort,jag hinner inte med nyss
var du ett litet barn,nu har du vuxit upp till
en ung vacker kvinna

Det är så svårt att förstå,när jag ser på dig
så är du fortfarande det lilla barnet jag ser
glad full av liv och spring i benen

Jag önskar dig all lycka i framtiden,att det
i livet kommer att gå bra för dig,du är så
målmedveten och vet vad du vill

Hoppas dina drömmar en dag blir verklighet,
nu när du går in i vuxen livet,ett ord vill jag
ge dig på vägen,glöm inte dom som varit din
tröst och ditt stöd under barndomen och din
tonårstid

anits 10 juni 2008






Fri vers av anits VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-10 08:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Suverän poesi.
Stor applåd!
2008-06-11

  Kalle.O
En moders kärlek och omtanke...
Jättefin...
2008-06-11

  Elaine.S VIP
Är övertygad om att det tomma pappret fylldes av vackra ord där din kärlek fick lysa igenom...
2008-06-10

  Sladjana Zubcevic
\" ... Hoppas dina drömmar en dag blir verklighet,
nu när du går in i vuxen livet,ett ord vill jag
ge dig på vägen,glöm inte dom som varit din
tröst och ditt stöd under barndomen och din
tonårstid \"

V A C K E R T
2008-06-10

    sunnanvind
Åh, vad roligt att jag fick läsa den! Jättefint skrivet!
2008-06-10

  Havsbris
vilken underbar känsla
och verser du skrev
nostalgiska men mer
kärleks- och hoppfulla
till en du älskar som
livet... hoppas hon får
läsa eller veta det, jag
tror att hon redan vet
inuti... de känslor kan
man inte bara gå förbi...

Bravo!!
2008-06-10

    ingvar VIP
Underbart fint och kärleksfull! En stor eloge!
2008-06-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP