Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En nostalgisk tonårsdröm

Och alla skrattade runt om oss
åt allt det de lyckades hitta på
medan ångorna dunstade från deras kroppar
och humorn sakta försvann genom munnen
som fylldes med annat...
kan det vara vädret?

Hur hög är du?
Och vi mäter oss mot ett rökfyllt tak
såklart lyftande på hälarna så mycket det går
för vem vill inte upp mot taket
ta ner den måne alla andra vägrar ge

Lajdadajde, en måne till mig
en natthimmel som strålar trots att molnen
glider fram
stjärnor åt alla, drömmar att valla,
och kropp efter krop som ska förfalla

en nostalgisk tonårsdröm
den eviga längtan mot frihet och universum




Fri vers av A-M
Läst 524 gånger
Publicerad 2005-07-02 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A-M
A-M

Mina favoriter
Viska
Metamorfos