Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖGONTRÖST

ögontröst och ögonfröjd
i rikligaste mått
fröjderop från tabors höjd
för nåden som vi fått
bakom oss egypten
framför oss jerusalem
gåvorna som smycken
på vår pilgrimsvandring hem
frontkamrater
vapendragare
i Guds armé
även i de dagar
livet vägrade att le
stapplande och svaga
men vi är varandras stöd
bortom dikt och saga
genom glädje
genom nöd
snart är striden över
för det folk som Gud valt ut
vi går in i paradisisk
vila utan slut

LARZ GUSTAFSSON
080611




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-11 07:26



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Hoppfulla ord om vart vägen leder...att gå i tro tillsammans...
2008-06-12

  mare VIP
...härliga rader........
2008-06-11

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-06-11

  Nasrin
\"Vi är varandras stöd\" sant, vackert och andlighetsfull!
2008-06-11

  anits VIP
Den här tycker jag mycket om,
de sista raderna känns i hjärtat
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP