Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att ha en vän nära när allt ä tungt och svårt är guld värt


NÄR DET KÄNNS TUNGT OCH SVÅRT

Det händer att dagen känns tung och svår
så skönt att det då finns någon nära,som
ser min tungsinhet det ledsna i mina ögon

Det händer när det drabbar mig,jag vill inte
visa min belägenhet,låser min dörr grubblar
och tänker,läser skriver vill att allt det tunga
det svåra lämnar mig

Det är då när allt känns som tyngst som svårast,
jag ringer på dörren till min vän,eller sänder ett
sms,är hon då hemma öppnar hon sin dörr,låter
mig komma in

Vi pratar om det som hänt,men efter en liten
stund i samvaro med denne vän,känns allt bra
igen,vi kan skratta prata om annat,livet blir
lättare igen

Jag önskar alla hade en sådan vän,jag var så
länge utan en riktig en verklig vän,att veta att
hon finns och när det behövs hjälper och stöttar
vi varandra

Hon är för mig guld värd,om inte hon funnits
här hade mitt flyttlass för länge sedan gått
härifrån

anits 11 juni 2008








Fri vers av anits VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-06-11 11:18



Bookmark and Share


    sajo
Vilka läsvärda texter du skriver. Verkligen sanna ord. Vänskap gör att man inte ger opp fast det kan kännas som att man bara vill ge sig av ibland.

Applåder i massor.
2008-06-11

  Havsbris
vad är vänner för? ;o)

för att skratta och gråta
med dig, för att dela eller
dubbla sorgen och glädjen!!

alla har sina vänner, inom
eller utanför familj och det
är smart att behålla de,
hedra och vara lojal, de
är allt...

bra skriven ;o)
2008-06-11

  Sladjana Zubcevic
VACKERT SKRIVET!
2008-06-11

  Bibbi VIP
Verkligen sant och så bra beskrivet.
Applåd!
2008-06-11

  Lyckohäxan Enediel
Åh vänner är skatter för hjärtat!
Vackert skrivet om härlig vänskap :)
2008-06-11

  Larz Gustafsson VIP
Jag har en sådan vän.
Hon är mig mycket kär.
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP