Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SFINX

att slå ned som en blixt
det handlar inte om tricks
och det är alls ingen fix
det är karisma som lyser
du kanske fått dina kicks
uppe på route 66
och njutit av ögonblicks
värme för hjärtan som fryser
det sprakar till på en scen
och slanka, brunbrända ben
förgyller hela entrén
så hela varelsen myser
men timman har blivit sen
fast du förtrollas av fén
så vill du undvika men
nu är det bäst att du pyser!
natten går ej i repris
på nätters gäckande vis
den sveper in sig i dis
och försvinner
din farkost som har förlist
fastän du handlade vist
bärs aldrig mer av en bris
för den brinner...

LARZ GUSTAFSSON
080611




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-11 20:16



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Håller med dig Larz
2008-06-11

  Larz Gustafsson VIP
Det är du också. Alltid fylld av hat.
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP