Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att alltid rätta sig efter andra det går inte i längden


DU STÅR VID MIN SIDA

Du står vid min sida när livet är hårt
när jag mår bra, skrattar och ler då
finns Du där

Du finns alltid när jag behöver dig,
Du ser mig hör mig,utan Dig i mitt
liv. Vem har jag varit då?

Jag har undrat funderat och tänkt,
i kväll när jag la allt det svåra i Dina
händer,så vet jag att aldrig mer jag
utsätter mig något som gör mig illa

Att ställa upp på andras villkor,när
jag inom mig vet,hur det blir hur jag
kommer att må

Det var något i kväll, något inom mig
som sa,tänk på dig själv, din egen
hälsa, så nästa gång det blir tal om
att komma tillsammans,då stannar
jag hemma, för träffa den personen
igen det vägrar jag göra

Ensam bestämmer jag vad jag vill,
och vad jag gör, Så tack för att Du
i kväll fick mig att tänka till och tänka
klart

anits 11 juni 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-11 23:10



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej anits!

Amen. Likt en bön, till tröst och kraft. Hälsar vännen Fredrik
2008-06-12

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-06-12

  Larz Gustafsson VIP
Man får gräva där man står. Det måste börja där. Herren och du.
Allenast ett är nödvändigt.
2008-06-12

  Bibbi VIP
Låter som ett bra beslut att stänga energitjuven ute.
Applåd och bokmärke!
2008-06-12

  friheten
Stämmer väl. Det går inte att göra som andra vill, det gäller att gör det man själv vill. Kul att du hittat det!
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP