Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vill blunda sova glömma,men det går inte


JAG VILL BLUNDA

Jag är så trött så trött,blundar mina ögon vill blunda,
lägger jag mig ner då vet jag att jag somnar

Varför så trött denna trötthetskänsla som sprider
sig i hela kroppen,ja jag vet det är all anspänning,
som fortfarande finns kvar,efter helgens strapatser

Tänk vad en enda människa kan förorsaka,inom mig
känner jag varför göra så,är det för att visa vad bra
jag är, titta vad jag kan,lyssna här är en som kan
prata, visst är jag bra

Nej aldrig mer vill jag vara med om det här, vill bli
av med min trötthet,vill fungera igen orka med min
dag,utan att känna vanmakt

Tänker inte ändra på mig för att passa in i vissa
sammanhang, jag är den jag är,passar det inte
låt bli att be mig komma,ni vet hur det blir hur
jag känner

Så tack käre Herre för Du att visat mig, fått mig att
förstå, att inse min begränsning

Om jag nu lägger mig ner blundar,vad gör det om
jag somnar en stund, sömnen kanske får mig att
känna glädjen komma tillbaka

Nu vill jag blunda glömma allt tråkigt, må bra igen
vänta in morgondagen, som jag tror och vet blir
underbar, bjuden på studentfest som jag är

anits 12 juni 2008









Fri vers av anits VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-12 17:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
\"Det är gott att hoppas i stillhet på hjälp ifrån Herren\" Klag.3:26
\"Genom stillhet och förtröstan varden i starka\" Jes.30:15
Applåd!
2008-06-12

  Havsbris
Andas djupt och allt
ska bli ok, mardrömmar
finns för att ge värd
till drömmar,
kontraster och paradoxer
måste finnas, brister och
misslyckandes...sorgen
kärleken; livet är en gåta
ibland orättvis, ibland
lekfull ...

ljuset finns alltid inuti,
du måste vilja se det,
hoppet kvarstår och
kärleken är evigt inom dig!!

ta det lugnt!!
kram ;o)
2008-06-12

  Fånga dagen
Fint skrivet och berörande jag kan ana hur du känner det och har det
2008-06-12

  Kalle.O
Man vill så gärna och så mycket att man lätt glömmer bort sig själv ibland...
Lycka till på studentfesten=)
2008-06-12

  Larz Gustafsson VIP
Traumatisk trötthet.
Men det finns balsam i Gilead.
2008-06-12
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP