Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänk jag tror jag drömmer,,det finns någon som tycker om mig,just mig det känns i hela mig


DET BUBBLAR INOM MIG

Det bubblar inom mig,vad ska jag tro
någon säger så vackra ord till mig

Jag går på moln,du får mig att sväva
fram,lyckan känns i hela min kropp

Mår så bra just nu,så i dag tog jag
in sommaren i min lägenhet,mina
sommargardiner kom opp

Det gick så lätt, all ångest allt vemod
försvann, ett enda ord ett ord med
kärlek i, det var allt som behövdes
just i dag

Min väntan och längtan efter dig,har
blivit sann, med din bild framför mig,
känner jag kärleken strömma mot
mig

Tänk att du finns, och vi känner
likadant,snart är du här,eller jag
hos dig

Jag suger i mi orden från dig,
älskling vi ses snart

anits 18 juni 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-18 14:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fantastiskt livsbejakande.
2008-06-18

  Havsbris
kärleken är odödlig
bara man känner på
riktigt, den blir oandlig...

Men man måste få
tillbaka, annars är ingen
idé; ingen orkar länge, om
inte masokist ;o) världen
är fylld med magnifika
personer... ta bara för dig!!

varmt och känsligt,
glädjen sprider sig i mitt
hjärta, tack!!
2008-06-18

  Fånga dagen
Härligt vad har hänt nu blir ja sådär jättenyfiken :)
har kärleken omfamnat dig jippi

Kram Anna-Karin
2008-06-18

  Sladjana Zubcevic
\" ... Min väntan och längtan efter dig,har
blivit sann, med din bild framför mig,
känner jag kärleken strömma mot
mig

Tänk att du finns, och vi känner
likadant,snart är du här,eller jag
hos dig

Jag suger i mi orden från dig,
älskling vi ses snart \"

SÅ VACKERT, MIN VÄN !
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP