Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den här utsikten den här känslan byter jag inte ut har kommit till insikt hur vackert det är här, lägenheten som har sin charm


EN NY MORGON - EN NY DAG

En ny morgon har kommit till mig,
i mina tankar nya ord

Nya ord om dagen som väntar,
där solen försöker tränga genom
molnen,fåglarna håller konsert
skatorna tjattrar på sitt speciella
sätt

Nya ord en ny dag, ord som ibland
bara finns,som måste ut komma på
pränt

Min dörr står öppen mot naturen,
jag ser skatorna som ivrigt tjattrande,
tydligen är oense om något

En morgon där allt ännu är tyst, så
underbart skönt det är,att få stå och
njuta av utsikten en tidig morgon

Är så glad över att ännu en dag,få
njuta av allt det vackra, känslan inom
det här byter jag inte ut, utsikten mot
dom blånande bergen,kyrktornet med
sin spira som reser sig mot skyn

Här är det så underbart vackert, få stå
se ut över allt,där varje årstid har sin
speciella charm,det är en gåva Han givit
mig,den gåvan överger jag inte

anits 19 juni 2008








Fri vers av anits VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-19 07:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag lever i ett ohyggligt spänningsfält, men vågar ändå, trots allt glänta lite på fönstret.
En ny dag är ju i alla fall alltid en ny dag.
\"Äntligen en ny dag\", som Nynningen sjöng.
2008-06-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gott vackert och
så tilltalande! Jag
skulle där bara
vilja vara, men
gott i tanken
att dit få fara...
Gott Du berättar!
**************
2008-06-19

  Elaine.S VIP
Vilken lycka och glädje att kunna uppskatta det man har nu...
2008-06-19

  Bibbi VIP
Precis så stod jag på min balkong och tänkte när jag vaknade idag. Så bra beskrivet.
Applåd!
2008-06-19

    sunnanvind
Du bara flödar vackra ord och bilder vännen!!!
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP