Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIDSMASKIN

det händer något underligt i tiden
där alla spelar med i samma pjäs
folk verkar faktiskt vara fångar i den
men finner du en tidsmaskin, så res!
från underlig epok utav fadäser
vars sång blott ekar tom och meningslös
jag är med dig i maskinen när du reser
till en era som var mera glamourös

LARZ GUSTAFSSON

19/6 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-19 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP