Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hoppas hoppas att det är hans hand jag väntat på, inom mig känns det så


DET BOR GLÄDJE INOM MIG

Det bor glädje inom mig,solen skiner på mig
trots att det är mulet

Det bor en glad kvinna i min kropp, som är
alldeles förvirrad

Det bor så mycket positivitet inom mig,det
känns så förunderligt,just nu är allt det som
jag drömt om nära

Nyper mig i armen, måste känna om jag lever,
ja, jag lever och andas

Vi undrar båda vad som händer, men det är
så underbart, vi kan ju få känna glädjen,att
ha funnit varandra

Inom mig är jag ändå lite rädd, men jag vet
behöver inte vara det,som jag känner nu är
vi bra för varandra

Jag känner mig ung, springer uppför trapporna,
det har aldrig hänt förut, inte med glädjen i mina
steg,nu vill jag dansa och sjunga, visa glädjen
som bor inom mig

Kärleken är en gåva, som kom till mig med vindens
fart,och den gåvan vill jag att består

anits 19 juni 2008








Fri vers av anits VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-19 21:06



Bookmark and Share


    sajo
Härliga ord om glädje och det som händer inom oss. Massor av endorfiner sätts i rörelse. Du är värd allt detta. Lycka till.
2008-06-20

  Larz Gustafsson VIP
Congratulations and salutations!
2008-06-19

  Sladjana Zubcevic
\" Kärleken är en gåva, som kom till mig med vindens
fart,och den gåvan vill jag att består \"

Lycka till min vän.
KRAM!
2008-06-19

  Bibbi VIP
Stort Grattis och lycka till!
Applåd!
2008-06-19

  Elaine.S VIP
Härliga, glädjande ord att läsa...lycklig blir jag av att läsa...allt gott önskas dig/er...
2008-06-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gode tid, vad glad jag
blir för Din skull, detta
var ju glada nyheter!
Tack för att Du berättade!
Lite solsken i allt regnande!
***********************
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP