Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
änglarna gråter och sjunger i natten


ÄNGLARNA GRÅTER

Ett fint stilla regn faller utanför mitt fönster
det är änglarnas glädjetårar jag ser i natten

I kväll sänder änglarna sin hälsning till mig
med sina tårar,dom har sett mitt vemod,det
sorgsna i mig vända och fyllas av glädje

Änglarna gråter i natt, för alla som ser deras
tårar,dom gråter över alla som ledsna går

Änglarnas tårar faller här utanför mitt fönster,
lyssnar jag tyst och stilla, hör jag änglakören
sjunga en älskad psalm

Änglakörens ljuvliga sång,sprider värme i mitt
hjärta, jag kan höra deras varma röster inom
mig

Änglarna tar mig från mörkert till ljuset, dom
gråter sina glädjetårar för oss nu i natten

anits 20 juni 2008










Fri vers av anits VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-20 00:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ljuvlig harmoni.
2008-06-26

  Havsbris
vi var på samma ämne,
det jag skrev i vilsen
har mycket att göra
med din elegant, fin
beskrivning ;o)

Vilken otroligt varm
och härlig tavla!!
2008-06-20

  Sladjana Zubcevic
\" Änglarna tar mig från mörkert till ljuset, dom
gråter sina glädjetårar för oss nu i natten \"

V A C K E R T
2008-06-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP