Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
midsommarafton i dag och glädjen är stor


VINDEN VISKAR

Vinden viskar i mitt öra,allt de vackra
jag vill höra

Vinden viskar i mitt öra, ditt namn när
du inte är nära

Vinden viskar i mitt öra,någon älskar
dig för att du är den du är

Vinden viskar i mitt öra, din längtan
blev en dag sann

Vinden viskar i mitt öra, ta till vara
på glädjen inom dig

Vinden viskar i mitt öra, Han är din
vän Han ser glädjen i din blick

Vinden viskar i mitt öra,håll fast vid
din skapares hand,Han som alltid
funnits vid din sida

Vinden viskar i mitt öra, gå ut i
midsommaraftonen låt tron och
glädjen spira inom dig

Vinden viskar i mitt öra, lyssna till
ditt inre,följ känslan du känner

Vinden viskar i mitt öra,viskar tyst
och stilla GUD är god

anits 20 juni 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-20 08:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"håll fast vid din skapares hand"
Underbara ord.
2008-06-26

  Maria T
\"En vänlig grönskas rika dräkt
har smyckat dal och ängar.
Nu smeker vindens ljumma fläkt
de fagra örtersängar\"
2008-06-20

  Lars Hedlin
Vindens susning för med sig alla budskap..kram
2008-06-20

  Larz Gustafsson VIP
Det är Han sannerligen.
2008-06-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP