Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
glad över dagen i dagl


GLAD

Glad för att nu åka hemmifrån
glad få träffa glada och härliga
människor

Glad för midsommaraftonens tid
som nu är här

Glad nu när jag tänker på allt
det som kommer att hända denna
dag

Glad över att få se barnens lek
och dans runt midsommarstången

Glad över gemenskapen i dag

Glad över barnen som låter mig
komma

Gla så glad att nu kunna åka
hemmifrån,slippa ta del av
grannens dåliga humör

I dag är det en glädjens och
gemenskapens dag

anits 20 juni 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-20 12:03



Bookmark and Share


  Havsbris
hoppas att den dag
blir kvar resten av
livet, även om bara
inom dig! ;o)

tack för glädjen, paus
till det onda och illa,
njut allt du kan, livet
är kort ;o)
2008-06-20

  Nasrin
Det vore bra om varje dag räknas som glädjens och gemenskapens dag!
tänkvärda ord!
2008-06-20

  Maria T
Fin dikt om midsommar.
Jag önskar dig all glädje i dag
2008-06-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP