Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SINBADS PRINSESSA

nu brinner fälten igen
det är en galen brand
nu härjar svälten igen
jag har fått blodad tand

jag skulle vilja se dig
igen om några år
en tassande tigrinna
en omslagsbild som slår

den redan stolta halsen
de snälla ögonen
och stramheten och blygseln
den sköna renheten

det tuktade och enkla
med blick så oskuldsfull
jag seglar genom stormar
för dina ögons skull

här dansar morgonrodnad
med en elektrisk natt
du pärla av orienten
du näpna tigerkatt

en gång blir nån den lycklige
när ett och ett blir två
då får han vara med om det
jag aldrig mer kan nå

LARZ GUSTAFSSON 080226






Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-20 12:29



Bookmark and Share


  Carola Viola Hedelius VIP
Lovely! Om längtan och passion.
2008-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP