Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
glada människor och deras skratt i natten härligt att höra


MIDSOMMARAFTON HAR BLIVIT MIDSOMMARDAG

Midsommaraftonens kväll har blivit natt
det är tyst i huset,vi är inte många som
är hemma denna sena midsommarafton,
det kanske redan har blivit midsommardagen

Min balkongdörr står på glänt
från husen nedanför,hörs glada skratt
doften från grillar kommer till mig

Under kvällen har det klarnat upp,
så dom glada skratten som hörs
i natten glädjens skratt, att kunna
vara ute i den ljusa men kyliga natten
gör människorna lyckliga och glada

Det hörs musik nägonstans i från, jag
står och njuter vid min balkongdörr,tar
in ljuden dofterna som kommer till mig

Det är skymmning ute,det är årets ljusaste
natt, riktigt mörkt blir det inte, det är en
magisk natt

Kan ana dom blånande bergen,som en
skugga långt där borta i horisonten

Jag står i dörröppningen drömmer, tänker
hoppas, längtar väntar tills du är hos mig

anits 21 juni 2008










Fri vers av anits VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-21 00:59



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så väl längtans känslor förmedlar den texten...en förnöjsamhetens midsomriga längtan...ja...
2008-06-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Där fick jag ett fint
slut på min regniga
dag, i ett slag kände
jag tack vare Dig
midsommarnattens drag!
*******************
2008-06-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP