Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ensam tidig morgon få ta in den nya dagen är för mig underbart en gåva


UNDERBART ATT VAKNA

Det är så underbart att få vakna
känna hur solens strålar värma

Himmlen är blå inte ett moln syns
efter allt regn visar Han oss en
underbart vacker morgon

Ute på balkongen är det lite kyligt
men att i lugn och ro, få ta emot
den nya dagen, innan allt runt
omkring tar sin början är en gåva

Efter allt regn känns det så ljuvligt
att kunna gå ut, känna hur morgonen
börjar väcka mig

En man kommer gående efter vägen,
som han gör nästan varje morgon,
han har alltid sin lilla vita hund med
sig, men inte i dag nu är han ute
ensam på sin morgon promenad

Jag blickar bort över horisonten,
så underbart det är att kunna
se dom blånande bergen

Utsikten från min balkong,är något
så fantastiskt så underbart,den vill
jag inte byta ut, här blir jag kvar,är
känslan inom denna ljuvliga morgon

Fåglarnas konsert får mig att drömma
mig bort, måsaranas skrän hör också
till det som finns omkring oss i vår
underbara natur Han skapat till oss

Som så många morgnar denna vår
och sommar,har jag en kopp med
kaffe i min hand,njuter över ännu
en ny dag

Mina tankar flyger omkring inom mig,
tänker på allt och inget,men tankarna
går till dig undrar vad du gör just i denna
stund när jag står här på balkongen
och tänker på dig

anits 22 juni 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-22 08:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skön poesi.
2008-06-26

  Sladjana Zubcevic
F I N T
2008-06-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja underbart
att bara få vara
och finnas till bara
2008-06-22

    ingvar VIP
Positivt och fint om vad det kan vara att leva!
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP