Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allt brus alla störande ljud vill jag slippa just nu


PÅ VÄG MOT LUGNET OCH STILLHETEN

Jag går genom den mörka täta granskogen
stigen syns inte mycket nu när det börjar
skymma

Men mina fötter känner varje sten varje tuva
ingen ängslan finns hos mig,där jag går fram
i sommar nattens skymmning

Jag är på väg i från allt störande brus, som
får min själ att känna oro,går mot lugnet
och stillheten som ligger vid stigens slut

På väg mot läkedomens kraft, i vår skapares
underbara natur, för en stund vill jag känna
lugnet och kraften i det läkande ljuset,som
väntar när jag är framme vid skogs stigens slut

Jag lyssnar till naturens eget ljud, lyssnar
till fåglarnas undebara sånger, jag lyssnar
till mitt inre vad det har att säga mig

Jag går skogsstigen fram,plötsligt kommer
det till mig,ljuset jag gått och längtat efter

Där är den gläntan, gläntan som ligger så
vackert vid kanten vid tjärnen vid skogs stigens
slut

Sätter mig på stenen som finns där,som blivit
min plats att sitta se ut över tjärnen, och bara
få vara tyst och stilla i vår skapares underbara
natur

anits 22 juni 2008








Fri vers av anits VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-22 11:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag smyger mig tyst med Dig och sätter mig ner och njuter i denna levande beskrivning.
Applåd!
2008-06-26

  Fånga dagen
mycket vackert:)
2008-06-22

  Larz Gustafsson VIP
En fin dikt som inspirerar mig att söka mig ut i naturen.
2008-06-22

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP