Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sorterade post, du sålde munkar - And all I want to do, is to love you out loud

 

 

 

året var tjugohundrasju
då vi möttes, jag och du
vi satt och pratade över msn
timme efter timme under mörka nätter

jag var bara någon postsorterande snubbe
som fastnat för din humor
du var en tjej som sålde munkar
och snart så fastnade vi båda
för varandras hjärtan

jag berättade om mina korkade upptåg som hänt mig förr
du skrattade och ville höra mer
och jag såg ett foto av dig
sedan dess, i varje flicka, så är det dig jag ser

och jag minns
att ju mer jag lärde känna dig
så var allt jag ville göra då
att älska dig
love you out loud
skrika ut orden i mitt hjärta

men jag var försiktig
kanske lite rädd
men det blev svårare och svårare att dölja
efter varje sms som du skrev
ett pip från min telefon
och jag spelade kärleksballader på en dammig grammofon

och när jag hörde din röst
för första gången
du var så söt och nervös
så sedan dess, i varje flickas röst, så är det dig jag hör

jag undrade om jag skulle vara så fräck och rak
och be dig hålla mitt hjärta i din hand
berätta för stjärnorna i i himlen
om dina magiska ögon
att jag vill vara din man

och jag ska finna ett sätt att få dig att förstå
även om det tar kål på mig
om jag stupar på kuppen
så vill jag att du ska känna mig
hur kärleken växer för dig

och än idag
så många dagar efteråt
trots att du är så långt bort nu
så vill jag bara älska dig
love you out loud

igen

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 533 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-22 20:52



Bookmark and Share


  Elin F
haha, jag tror jag måste sluta klicka runt på din sida, annars har du hundratals kommentarer att läsa sen :P som vanligt, riktigt bra!
2008-06-29

    Maria C
lika vackert som vanligt skriver du!
2008-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP