Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att få njuta av närheten med djur och natur en gåva


ETT UNDERBART SÄLLSKAP

Tänk att få vara nära djuren,som visar så väl
vad dom tycker om oss människor

Jag sitter här tillsammans med en underbar
Dalmatiner,och en ljuvligt kelen katt

Ser ut genom fönstret ser på naturen, hur det nu
blommar så praktfullt

Skatornas tjatter på granntomten

Bussen kör förbi på vägen,stannar vid hållplatsen
längre fram,några ungdomar kliver på,det är kanske
stan och shopping som hägrar,eller kompisar som
väntar

Att få öppna dörren, ta av strumpor och skor
känna det fuktiga gräset under mina fötter

Solens strålar som emellanåt tittar fram bakom
molnen,som då värmer min kropp och min själ

Jag njuter där jag sitter på altanen,ser på
katten som rullar sig i gräset, hunden som
nyfiket tittar på

Det är så underbart, så härligt att få förtroendet
att för en dag få vara dessa härliga djurs sällskap,
och dom mitt

anits 24 juni 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-24 23:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hägrar som shoppar...Nej...jag menar...Ingen shopping som hägrar...
Djuren är verkligen fascinerande.
2008-06-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP