Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänk att jag fann den dörrmattan jag sökt


DÖRRMATTAN

Så länge jag har drömt

Så länge jag har tänkt

Så länge jag har pratat

Pratat om dörrmattan med texten

VÄLKOMMEN

Så länge jag önskat mig finna en
men i går såg jag den,i en affär
där allt var till halva priset

Nu ligger den här, utanför min dörr
i trapphuset där jag bor,och hälsar
välkommen

anits 24 juni 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-24 23:54



Bookmark and Share


    sajo
Att komma in i hyreshus och passera dörrar där det ligger en matta med Välkommen utanför då riktigt känns det i kroppen att
här är man välkommen.
2008-06-25

  Fånga dagen
trevligt
jag har själv broderat en tavla där det står välkommen på
som sitter mitt emot dörren
sen är det även penseer runtom .
2008-06-25

  Larz Gustafsson VIP
Vi har en innanför lägenhetsdörren.

Såg en rolig i ett skyltfönster...Något i stil med: "Åh nej, är det du nu igen!"
Garvade åt detta.
2008-06-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP