Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÅ STÅR DU DÄR

så står du där nedanför moria berg
du dröjer på stegen och tvekar
du längtar en soluppgångs blodröda färg
men älskar en solnedgångs lekar
men kärlek är offer
och offer är kamp
två viljor som hårt drabbar samman
se, veden och elden
tillstädes nu är
men än saknas offret till flamman

så bar patriarken sin löftesson fram
och ordet blev kött och fick fötter
han kallas trons fader, vår vän abraham
i honom har tron starka rötter

LARZ GUSTAFSSON

080625




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-25 17:47



Bookmark and Share


  Anna-Victoria
Vilken härlig kraft i orden, det gillar jag!
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP