Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FLANÖR

flanör, vivör och estradör
på gatorna och torgen
det är ett märkligt liv du för
i glädjen som i sorgen
en katt bland hermelinerna
en svanunge bland ankor
rätt skralt nu med sekiner
och andra räddningsplankor
men nåden är var morgon ny
så det får faktiskt räcka
allt medan dessa timmar fly
och dagarna blir vecka

LARZ GUSTAFSSON 20/3 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-25 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP