Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min familj


Kärlek

Hjärtslag och andetag

midsommarnatt

flätade fingrar och korslagda ben

vindruteregn

slutna ögonlock och spröda drömmar

kärleksrus

mamma, pappa och barn

soluppgång




Fri vers av Me-linda VIP
Läst 253 gånger
Publicerad 2008-06-25 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Me-linda
Me-linda VIP