Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tårar läker det som är svårt att då fälla tårar helar


NÄR TÅRARNA RINNER

När tårarna rinner blöter ner min kind,
önskar jag du var här, torkade bort
dom smeker min kind

När jag är glad lycklig rinner tårarna
då är det glädjens tårar som rinner

På natten det är då dom kommer,
tårarna som ger ångest och oro
dom tar aldrig slut, ångestens tårar

Varför har jag undrat många gånger,
det är då det är tyst, kan se skuggor
spegla sig i mörkret, det är då dom
rinner mina tårar

Det är då ångesten tar sitt grepp om
mig, trots att jag vet att inget kommer
att hända, ingen finns i rummet som
gör mig illa

Ingen slår med ord eller händer, men
ändå kommer dom mina tårar

Är det alla år som dom inte fanns,, mina
tårar alla år jag var förbjuden att gråta,
visste inte vad tårar var, allt i mitt bröst
var en enda stor klump

Glad är jag för mina tårar, att kunna gråta
av glädje av sorg och saknad, eller att dom
bara kommer mina tårar, är till glädje för
mig som så länge saknade tårarnas läkande
kraft

anits 28 juni 2008








Fri vers av anits VIP
Läst 537 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-28 12:47



Bookmark and Share


  Dontlove
Gud så fint skrivet och den berörde mig väldigt starkt.
bokmärkte den :)
2008-06-30

  Ronny Berk
en så berörande poesi men beskrivningar av livets skiften...
2008-06-30

  Margithe VIP
En text som berör och fångar
2008-06-29

    ej medlem längre
Fint beskrivet om de renande tårarna.
2008-06-29

  Maria T
Så fint du beskriver tårar av glädje
tårar av sorg, tårar av saknad
2008-06-28

  Larz Gustafsson VIP
De renar och är ett slags säkerhetsventil.
2008-06-28
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP