Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HJÄRTATS FOTOALBUM



silverörhänge i försommarsol
vågorna gungar mig fram
snapshots i hjärtats fotoalbum
där samlas aldrig nåt damm
färgbilder i en glad kavalkad
ord som vill måla en bild
längst fram i denna muntra parad
går du så vacker och vild


passion och stolthet går hand i hand
från rullsands strand till cirkus tigerbrand
i varje hjärta finns ett samarkand
man ser dess ljussken lysa fram ibland
jag kan inte glömma vad jag har sett
från ingela och fram till joan jett
min blick är hungrig och blir aldrig mätt
men tiggare bjuds aldrig på bankett


knallröda läppar och glänsande lack
rosornas ljuvliga doft
stugan vid havet blev bara en dröm
allt blåste bort liksom stoft
men själva livet ska dansa ändå
som en flamencodansös
helt nya äventyr rullar igång
när denna tiger släppts lös

här ska folk alltid
stanna och glo
känner mig som ett
djur på ett zoo
njut av det vackra
mitt i all lort
snart är det måndag
tiden går fort


LARZ GUSTAFSSON juni 2006













Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-26 13:34



Bookmark and Share


    Tea Alex
Härligt skrivet!!! :)
2008-06-26

  anits VIP
Det har du rätt i
tiden går fort
alltför fort
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP