Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rock´n roll

Rock´n roll

vindar virvlar i hår

under gråblå himmel

med nakna tår

dansar vi på daggvått gräs

bland fyllskallar

och marknadsknallar

borrar jag in mina händer

i din skinnjacka

smakar regndroppar

på din hud

tills du ler

ber efter mer

och jag lovar

du får

nakna lår

på daggvått gräs

bland fyllskallar och marknadsknallar

dansar vi

Rock´n roll




Fri vers av Me-linda VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-26 22:21



Bookmark and Share


  the apache kid VIP
that's rock 'n' roll..LM
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Me-linda
Me-linda VIP