Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:)


Min stund på jorden (Haikusvit)

*

I det gryende
morgonljuset vaknade
utvilad tillfreds

Den tidiga mor-
gontimman är helande
helig, tar mig hem

Tystnaden älskas
på morgonen allt annat
sover stilla än

En tidning och en
kopp varmt intages värmer
leder och själen

När jag kliver upp
ensam långt före andra
känns jag närmre Gud

*




Fri vers av Viktoria Olausson
Läst 713 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-28 13:07



Bookmark and Share


  mare VIP
..en vacker stund.......närmare Gud, fint !
2008-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Viktoria Olausson
Viktoria Olausson