Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att läsa det jag skrivit gör så tårarna rinner


DOM RINNER IGEN MINA TÅRAR

Jag sitter här än en gång, med mina
tårar som rinner

GLÄDJETÅRAR

Mina glädjetårar rinner, sitter och går
igenom allt jag skrivit, sen jag började
skriva här på poeterna

Det är det som får mina tårar att rinna,
sitter läser tänker är det jag som skrivit
allt det här?

Ja, det är, det det står mitt diktarnamn
inunder

anits 28 juni 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-28 15:37



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en viktig insikt detta... att ta vara på egenvärdet...ja...
2008-06-30

  Michaela Dutius
Grattis till de glädjetårarna anits!
Du skriver bra så du kan vara stolt över dina verk!
2008-06-29

  Larz Gustafsson VIP
Det kan man behöva ibland: gå tillbaka och gå igenom.
Jag brukar även spara positiva omdömen jag fått...
2008-06-28

  Maria T
Ja, det är du som har skrivit allt detta.
Skönt med glädjetårar
2008-06-28
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP