Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANGELICA


angelica är magnifik
och kanske vet hon om det
hon sitter i stans nattrafik
rätt som det var så kom det
en dikt till mannen mitt emot
som tjusas av nymfetten
en fascinerad idiot
och kattklös mot parketten

LARZ GUSTAFSSON 080310-11





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-29 09:25



Bookmark and Share


  mare VIP
....lite ljuvlig.......
2008-06-29

  Elaine.S VIP
Den här var rivig...
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP