Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Micke Rosquist


DAGLIGA SLAG

vi förkastar varandra
med blickar utan ord
innan vi hunnit stranda
har vi spolats överbord
våra åthävor avslöjar
vad vårt hjärta vill
själva kroppsspråket röjer
hur det faktiskt ligger till

i ett spel utan gränser
flyttas positionerna
och ett krigs excellenser
tar snabbt plats på tronerna
blickar kan kanske mörda
om de avfyras med hat
dagar kan bli förstörda
när man varit desperat
vem vill spela teater
på ett brinnande fält?
vilka är de soldater
som gör allt tyst och snällt?

LARZ GUSTAFSSON

080630




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-30 16:27



Bookmark and Share


  mare VIP
...bra tankar.........
2008-06-30

  Kalle.O
Älskar sista delen!
Bravo!
2008-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP