Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter en dag som känns längre än vanligt, tänker jag på dig


LÄNGTAN EFTER DIG

Dagen har varit lång med en massa onödigt
som inte behövt hända

När jag nu sitter här, går mina tankar till dig,
sover du redan, eller gör du som jag längtar
tills vi möts

När jag blundar kan jag höra din röst, som
är snäll varm och mjuk, jag önskar jag hade
den inspelad så jag kunde lyssna till den när
jag är trött och ledsen, och du inte är här hos
mig

En underbar njutning kan jag se, när dina ögon
möter mina på bilden jag har, framför mig av dig
nu när jag sitter här och skriver

När mina ögon möter dina kommer du nära, kan
känna din närhet, så nära så nära

Det är en känsla så enorm inom mig, undrar så
vad har egentligen hänt?

anits 30 juni 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-30 23:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Lyckliga Du! Jag unnar Dig detta så innerligt.
2008-07-01

  Lars Hedlin
Ljuvt att okså få längta lite..men i längden frustrernade jobbit också..kram
2008-07-01

  Larz Gustafsson VIP
En sådan undran kan tära på en.

Vacker bild !
2008-07-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP