Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ljuset lågan låter jag brinna


LjUSET I MIN SJÄL

Jag kan ana när jag ser in i mig själv
i min själ, ljuset glädjen som jag saknat

Sakta sakta kan jag ana vägen till ljuset
till glädjen

En vän som bryr sig tänker på mig,
som får mig att le skratta

Ljuset inom mig som ger mig glädje,
som andra kan se, se glädjen inom
mig

Ljuset det brinner den lågan håller
jag kvar, den brinner för livet för
kärleken och för framtiden

anits 1 juli 2008









Fri vers av anits VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-01 23:46



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Vackert och hoppfullt...
2008-07-02

  Larz Gustafsson VIP
Snygg avslutning, speciellt.
2008-07-02
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP