Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när datorn krånglar blir jag frustrerad och arg på mig själv


DATA-AKUTEN

Tänk vad lätt det är att förhasta sig
jag är väldigt duktig just på det, särskilt
när det är krångel med datorn

Skulle skicka E-post det gick inte
flera gånger försökte jag, men det
gick inte

Blir alltid så arg på mig själv, allt
nästan allt som har med teknik
att göra, går jag bet på

Envis är jag ska klara det själv, men
det är inte alltid det går, när det gäller
datorn blir jag rädd, rädd att jag förstör
något

I dag var en dag med datakrångel
tur det finns någon i min närhet som
kan

Så jag ringde data-akuten, inget svar
ingen hemma sitter en stund och funderar
ringer mobilnumret, där får jag svar
direkt

Han undrar vad har du gjort nu, ingenting
har jag gjort bara det att jag kunde inte
skicka E-posten, som var så viktig för mig

Ett underbart svar jag får, är hos dig om
tio minuter,han kom försökte själv sända
E-post, det gick inte, till slut gick det bra

Jag hade nog säkert skrivit något fel i
mail adressen, så på några minuter fick
jag hjälp med det som jag retat opp mig
så på

Så glad jag är att ha en egen data-akut,
just nu får det inte bli några fel, då han
och familjen åker på semester

anits 4 juli 2008





Fri vers av anits VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-04 17:39



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Låter underbart med en egen data-akut..
2008-07-05

  Ronny Berk
vardagshändelser i dataåldern...och hjälp och stöd krävdes människor emellan krävdes säkerligen även i stenåldern...kanske när stenyxan skulle slipas...
2008-07-05

  Larz Gustafsson VIP
Så lämpligt, som Charles Ingvar brukar säga.
2008-07-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP